Το μεσιτικό γραφείο Royal Home βρίσκεται στον Άλιμο και δραστηριοποιείται στον χώρο του Real Estate. Παρέχει κτηματομεσιτικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επαγγελματίες από το 2002.

Ασχολούμεθα με την αγοροπωλησία διαμερισμάτων, μονοκατοικιών, βιλλών, μεζονέτες, γραφεία, καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους, οικόπεδα, αντιπαροχές, διατηρητέα αρχοντικά, παραδοσιακά κτίρια, εξοχικές κατοικίες, οικόπεδα, εκτάσεις, ξενοδοχεία, βιομηχανικούς χώρους και επενδυτικά ακίνητα.

Στην ιστοσελίδα μας θα αναζητήσετε το ακίνητο που επιθυμείτε και εμείς θα σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες για αυτό, αλλά και διάφορες συμβουλές για την διαδικασία αγοραπωλησίας.

Η ιστοσελίδα μας ανανεώνεται καθημερινά. Εάν όμως παρόλα αυτά δεν βρείτε αυτό που αναζητάτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε εναλλακτικές προτάσεις.

Στο γραφείο μας μπορείτε να εμπιστευτείτε τις ανάγκες αλλά και τις οικονομικές δυνατότητές σας. Η Εχεμύθεια είναι δεδομένη για το γραφείο μας. Εάν είστε ιδιοκτήτης και πουλάτε το ακίνητό σας, εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τον κατάλληλο αγοραστή στην συμφερότερη για εσάς τιμή από έλληνες ή ξένους αγοραστές.

Εάν ψάχνετε για να αγοράσετε ένα ακίνητο, εμείς με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό θα βρούμε το ακίνητο που επιθυμείτε στην καλύτερη τιμή για εσάς.

Σας περιμένουμε να βρούμε μαζί το ακίνητο που θέλετε !

Σας περιμένουμε να βρούμε μαζί τον πελάτη που αναζητάτε !