Το μεσιτικό γραφείο Royal Home βρίσκεται στον Άλιμο και δραστηριοποιείται στον χώρο του Real Estate. Παρέχει κτηματομεσιτικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επαγγελματίες από το 2002.

Ασχολούμεθα με την αγοροπωλησία οικοπέδων για πώληση και για αντιπαροχή.

Στην ιστοσελίδα μας θα αναζητήσετε το οικόπεδο που επιθυμείτε και εμείς θα σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες για αυτό, αλλά και διάφορες συμβουλές για την διαδικασία αγοραπωλησίας.

Η ιστοσελίδα μας ανανεώνεται καθημερινά. Εάν όμως παρόλα αυτά δεν βρείτε αυτό που αναζητάτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε εναλλακτικές προτάσεις.

Στο γραφείο μας μπορείτε να εμπιστευτείτε τις ανάγκες αλλά και τις οικονομικές δυνατότητές σας. Η Εχεμύθεια είναι δεδομένη για το γραφείο μας. Εάν είστε ιδιοκτήτης και πουλάτε το ακίνητό σας, εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τον κατάλληλο αγοραστή στην συμφερότερη για εσάς τιμή από έλληνες ή ξένους αγοραστές.

Εάν ψάχνετε για να αγοράσετε ένα οικόπεδο, εμείς με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό θα βρούμε το οικόπεδο που επιθυμείτε στην καλύτερη τιμή για εσάς.

Σας περιμένουμε να βρούμε μαζί το οικόπεδο που θέλετε !

Σας περιμένουμε να βρούμε μαζί τον πελάτη που αναζητάτε !