ΒΟΥΛΑ LUX ΜΕΖΟΝΕΤΑ

ΒΟΥΛΑ LUX ΜΕΖΟΝΕΤΑ
ΒΟΥΛΑ LUX ΜΕΖΟΝΕΤΑ
Πώληση 1,550,000€ - 1. Διαμερίσματα
RH-2612-property 250
Lux Ισόγεια μεζονέτα τριών επιπέδων 250 τμ. Αποκλειστική χρήση πισίνας με υπερχείλιση 50 τμ. Αποκλειστική χρήση κήπου 384 τμ. Περιλαμβάνει 4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια ένα WC , το ένα δωμάτιο είναι μάστερ και υπάρχει πρόβλεψη και για δεύτερο δωμάτιο μάστερ, 1 κύρια κουζίνα, μια βοηθητική και χώρο για πλυντήρια στεγνωτήρια .

PARKING: 2 κλειστές θέσεις. Εσωτερικό ανελκυστήρα
Το ακίνητο είναι προς ανέγερση και έχει σχεδιασθεί με την τελευταία σύγχρονη αισθητική και τις τελευταίες προδιαγραφές ενεργειακής απόδοσης ,σύμφωνα με τους τελευταίους κανονισμούς και της ενεργειακής κατηγορίας Α plus (Α+).
Βρίσκεται στην καρδιά της κάτω Βούλας, σε εξαιρετική τοποθεσία που συνδυάζει ησυχία και απέχει μόλις λίγα μέτρα από την κεντρική αγορά.
Το οικόπεδο είναι σε γωνία με αποτέλεσμα το κτήριο να διαθέτει προτερήματα όπως, μία μεγάλη και άνετη κεντρική είσοδο , άριστη οπτική και λειτουργική αισθητική.
Την αρχιτεκτονική μελέτη την έχει επιμεληθεί μεγάλο αρχιτεκτονικό γραφείο και σε συνδυασμό με την εμπειρία μας ,έχουμε δημιουργήσει ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό κτήριο minimal κατασκευής τόσο στις όψεις όσο και στην λειτουργικότητα των ιδιοκτησιών.
Τιμή : 1.550.000 €

Παρόμοιες ιδιότητες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *